Cedir: Taller mecànic de reparació de vehicles

Núm. Projecte: PC12859

Taller mecànic amb 20 anys de trajectòria al municipi. El taller, està especialitzat en reparació de vehicles multi marca, mecànica i electricitat.

Realitzen: diagnosi completa del vehicle, canvi de pneumàtics, manteniment integral, control d’emissió de gasos, reparació d’aire condicionat, sistemes elèctrics, manteniment i reparació integral en vehicles de gasolina i dièsel, manteniment de flotes de vehicles, reparació i neteja dels sistema FAP i DPF. També fan revisions pre ITV i la realitzen ells mateixos el mateix dia.

El negoci compta amb una base de dades de més de 2.000 clients.

L’activitat està ubicada en un local diàfan amb sostres d’una alçada de 5 metres, ignifugat, entrada directa des del carrer i consta d’un vado de 4,20 metres. En els seus inicis, el local ja va ser construït expressament per al seu ús com a taller mecànic. El local compta amb zona de treball sense columnes i amb 5 elevadors (un d'ells per vehicles més pesats com per exemple tot terrenys), una petita oficina i wc amb dutxa.

El local és de propietat de la part cedent i s'ha de vendre conjuntament amb l'activitat. El preu mostrat a l'anunci fa referencia només a l'activitat, cal sumar el preu de l'immoble.

La cessió inclou: cartera de clients, 5 elevadors (un d'ells per a tot terrenys), màquina d'alinear, màquines de diagnosi, 1 compressor, 2 bancs d'eines, 2 carros d'eines, extractor de fums dirigit a tubs d'escapament, utillatges especials, màquina de buidar oli, 3 gats de peu, maquinària per a reparació d'electrònica, màquina per reparació d'aire condicionat automàtica, màquina de soldadura i el petit estoc que quedi en el moment de la cessió.

Detall de l'empresa

Forma jurídica
EI – Empresa Individual
Preu de cessió aproximat:
50.000 a 100.000 €
Motiu de cessió:
Salut
Any de constitució:
1997
Nombre de socis:
1
Nombre de treballadors:
0
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
No
Facturació últim any fiscal:
No disponible
Local en propietat?
Propietat
Superfície local:
248,00

Sector i activitat

Activitat principal
Serveis - Taller mecànic

Localització

Barcelona - Terrassa

Fotografies

Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada

Gestionat per

Patronal Cecot - Terrassa
Imprimir