Cedir: Activitat de taller mecànic de planxa i pintura

Núm. Projecte: PC04802

Es cedeix un taller mecànic amb varies activitats del sector de la mecànica de vehicles amb 30 anys de trajectòria al municipi. El negoci es va fundar inicialment com a taller de reparació de radiadors i de maquinària industrial. Amb el temps s’ha convertit en un referent en reparació de radiadors de maquinària pesada. El taller també està especialitzat en planxa i pintura de vehicles, electromecànica del automòbil i especialitzat en climatització. Es tracta d’un taller “multi marca”.

El taller es troba pròxim al centre del municipi i molt ben comunicat per carretera. El local, de 600m2, és de propietat del cedent i, per tant, s’establiria un preu de lloguer a negociar amb la part cedent en funció de les activitats que es negociïn adquirir (si només es tracta de l’activitat de planxa i pintura, o si s’adquireix la totalitat del negoci).

El preu de cessió indicat a la fitxa correspon, únicament, a l’activitat de planxa i pintura de vehicles. Tot i així, el cedent està obert a vendre la totalitat de les activitats de la S.L. (en aquest cas, es negociarien el preu de cessió i de lloguer finals).

Detall de l'empresa

Forma jurídica
SL – Societat Limitada
Preu de cessió aproximat:
30.000 a 40.000 €
Motiu de cessió:
Jubilació anticipada
Any de constitució:
1989
Nombre de socis:
2
Nombre de treballadors:
1
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
Si
Facturació últim any fiscal:
177.556,95 €
Local en propietat?
Propietat
Superfície local:
600,00

Sector i activitat

Activitat principal
Serveis - Taller mecànic

Localització

Barcelona - Terrassa

Fotografies

Gestionat per

Patronal Cecot - Terrassa
Imprimir