Cedir: ES CEDEIX EMPRESA D'EXCAVACIONS, MOVIMENTS DE TERRA I ÀRIDS A LA CERDANYA

Núm. Projecte: PC09067

Es cedeix empresa de la Cerdanya en actiu per manca de relleu generacional. Establerta a la comarca des de fa 50 anys, es dedica al sector de la construcció oferint serveis d’excavacions, moviments de terres, pavimentacions, reciclatge i classificació d’àrids.

Compta amb una cartera de clients activa i extensa a la Cerdanya francesa i catalana, des d’Administracions Públiques fins a entitats locals, particulars i empreses promotores.

Compleix les condicions legals i fiscals obligatòries establertes per la legislació vigent, tant del Servei Públic com d’obra civil.

Està totalment preparada per continuar amb l’activitat i oferir la possibilitat d’esdevenir una nova seu o delegació provinent d’una matriu ja existent i que estigui interessada en expandir la seva àrea de negoci dins el Pirineu gironí, amb la possibilitat única d’ internacionalitzar-ne a França i Andorra, aprofitant el punt d’ubicació estratègic de la Cerdanya.

La cessió inclou la flota de vehicles, tot en perfecte estat de conservació (retromixta, mini excavadora, giratòria de rodes, carregadora de rodes, camions 6 x 6 i altres complements).

A part i de forma opcional, l'empresa també ofereix la possibilitat de llogar una nau de 350 m2, un terreny i instal.lacions que actualment funcionen com a planta d'àrids. Aquesta infraestructura té uns 10.000 m2 i es podria utilitzar com a tal activitat o com a dipòsit de material de construcció. Pendent de concretar les condicions del lloguer.

Els propietaris i treballadors actuals de l’empresa són professionals altament qualificats, en actiu, amb reconeixement a la seva professionalitat, implicació i dedicació al llarg dels anys.

Detall de l'empresa

Forma jurídica
SL – Societat Limitada
Preu de cessió aproximat:
300.000 a 400.000 €
Motiu de cessió:
Motius personals
Any de constitució:
1992
Nombre de socis:
3
Nombre de treballadors:
4
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
Si
Facturació últim any fiscal:
176.002,60 €
Local en propietat?
Propietat
Superfície local:
350,00

Sector i activitat

Activitat principal
Construcció, reformes i immobiliària - Altres

Localització

Girona - Llívia

Fotografies

Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada

Gestionat per

Agència de Desenvolupament del Berguedà
Imprimir