Cedir: ES CEDEIX HOTEL RURAL I RESTAURANT AL BERGUEDÀ

Núm. Projecte: PC10560

Hotel Rural i Restaurant Rústic Familiar desde 1974 i remodelat de l’any 2004 a l’interior d’una petita població de 900 habitants dins la marca Barcelona-Pirineus.
L’hotel-restaurant que consta de 23 places distribuides en 10 habitacions dobles, 1 habitació individual i 1 doble adaptada per a cadira de rodes. El restaurant té una capacitat de 46 comensals. Disposa de zona ajardinada amb piscina exterior, bar, barbacoa, zona infantil i serveis.
La política de l’empresa és d’inversió i millora constant, amb idees i projectes de futur, com pot ser una zona d’horta, construcció de suits, etc…
La comarca on estem situats ofereix molta activitat de natura, cultural, gastronómica, senderisme, turisme actiu, rutes per a tot tipus de vehicles, de salut i benestar. Apte per a tots el públics, en familia, amb amics, en grup, en parella. Amb una estacionalitat de tot l’any, on a l’hivern podem disfrutar dels esports d’hivern, a la primavera del trekking i tots els paisatges d’aigua que brolla per tot arreu, a l’estiu tenim uns mesos totalment vacacionals i a la tardor la gran florida dels bolets i amb paisatges de gran color de la vegetació.
També tenim festes i tradicions de molt interés que son patrimoni local, nacional i de la UNESCO, com pot ser La Patum de Berga, les Fia-Faies del Pirineu a Bagà i Sant Julià de Cerdanyola i d’altres com el Segar i el Batre d’ Avià, la Corrida de Puig_reig, la Baronia de Pinós de Bagà, concurs de Gossos d’Atura de Castellar de N’Hug poble d’interés nacional, festivals de música antiga dels Pirineus, etc…
Treballem amb empreses d’activitats i agencies de viatge d’àmbit local, nacional i internacional.
Tenim una molt bona reputació a les xarxes socials, agències de viatges i plataformes de venda on-line, treballem per ser un establiment respetuós amb el medi-ambient, disposem de 24 plaques solars tèrmiques per a producció d’ ACS i calefacció amb acumuladors, entre d’altres actuacions responsables amb el medi i l’ecologia.
Estem certificats amb:
• Etiqueta ecològica Comunitaria (ECOLABEL)
• Sistema de Turisme Responsable (BIOSPHERE)
• Venda de Proximitat, circuit curt (GENERALITAT DE CATALUNYA)
• Resposabilitat Social Empresarial (R.S.E)
• Punt d’Informació Turística (P.I.T.)

Formem part i col·laborem amb:
• Gremi d’Hostaleria i Turisme
• Consell Comarcal
• Associació d’Empresaris
• Agències de Desenvolupament Locals
• Estacions d’Esquí
• Diputació de Barcelona
• Generalitat de Catalunya
On tenim participació activa amb campanyes de promoció de productes i productors locals, de la cuina local i tradicional i am les empreses d’activitats culturals i d’oci.

DESCRIPCIÓ I DISTRIBUCIÓ DEL LOCAL
Hotel-Restaurant de 490, 46 m2 de superficie total, distribuida en tres plantes:
1. La planta baixa del Restaurant de 181,40 m2, on tenim la barra del bar, dos menjadors, la cuina, un magatzem, els serveis i sala de calderes.
2. La planta primera de 160,62, tenim 4 habitacions dobles, 1 habitació adaptada per a cadira de rodes amb accés desde el carrer a través d’una rampa, sala d’estar-jocs i recepció hotel.
3. La planta segon de 148,44 m2, tenim 6 habitacions dobles, 1 habitació individual, 1 habitació d’utillatge i 1 habitació de neteja.
4. Zona ajardinada de 588,50 m2, on tenim la piscina, bar-terrassa, zona de barbacoa, zona infantil i serveis.

Detall de l'empresa

Forma jurídica
SL – Societat Limitada
Preu de cessió aproximat:
100.000 a 150.000 €
Motiu de cessió:
Motius personals
Any de constitució:
1998
Nombre de socis:
5
Nombre de treballadors:
7
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
Si
Facturació últim any fiscal:
347.871,80 €
Local en propietat?
Propietat
Superfície local:
490,46

Sector i activitat

Activitat principal
Hostaleria - Restaurant, Rostisseria

Localització

Barcelona - Guardiola de Berguedà

Fotografies

Gestionat per

Agència de Desenvolupament del Berguedà
Imprimir