Cedir: WEB i APPS GESTIÓ PARTITS DE TENIS I PÀDEL

Núm. Projecte: PC09122

Es ven o lloga vadeRaquetas, empresa que cerca persones amb qui jugar a pàdel o tenis quan no saps amb qui fer-ho, troba pista quan les del teu club estan totes ocupades i t´informa d´ofertes i descomptes de clubs i botigues d´esports propers a tu.
vadeRAquetas està formada per dues aplicacions (android i IOS), la corresponent web (www.vaderaquetas.com), facebook i twitter.

VadeRaquetas permet a la persona usuària:
- Trobar altres persones jugadores del mateix nivell, amb els mateixos horaris disponibles i properes les unes a les altres
- Llogar pista en tots els clubs d'un entorn predefinit
- Obtenir descomptes i promocions en botigues o negocis relacionats amb l'esport i properes a la zona predefinida

Als clubs li ofereix la possibilitat de gestionar les peticions de pista i llogar-les, i crear una notícia i oferta setmanal, la qual és enviada automàticament amb una newsletter setmanal, recopilatoria de totes les ofertes i notícies de tots els clubs.

Als sponsors o botigues i negocis relacionats amb l'esport, ofereix la possibilitat d'oferir un descompte permanent a les persones usuàries de vadeRaquetas i la creació d´una oferta setmanal, la qual serà enviada a través de la newsletter vadeRaquetas, juntament amb les ofertes dels clubs.

Aquestes ofertes i notícies, a banda de ser enviades amb la newsletter a totes les persones usuàries d'una mateixa província, queden automàticament publicades a la web i a les dues aplicacions, les quals seran vigents fins que arribin a la data del seu venciment.

VadeRaquetas també ofereix a l'administrador la possibilitat de tenir el control absolut de tot, donar d'alta i editar als clubs i sponsors al igual que les seves ofertes o notícies, controlar totes les peticions de pista i saber quins han estat els clubs que més respostes han fet a les pecicions i els que més pistes han llogat; en quant als jugadors, permet saber en quines poblacions hi han més usuaris, els que més fan servir les aplicacions i quines són les seves peticions, etc.

Detall de l'empresa

Forma jurídica
Persona física
Preu de cessió aproximat:
< de 5.000 €
Motiu de cessió:
Manca de temps
Any de constitució:
2016
Nombre de socis:
1
Nombre de treballadors:
0
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
No
Facturació últim any fiscal:
0,00 €
Local en propietat?
Sense local

Sector i activitat

Activitat principal
Serveis - Internet i portals web

Localització

Barcelona - Granollers

Fotografies

Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada

Gestionat per

Granollers Mercat
Imprimir