Cedir: Es cedeix fusteria especialitzada

Núm. Projecte: PC15129

Empresa reconeguda al sector i a la població amb una trajectòria de més de 40 anys. El negoci és un taller de fusteria que es dedica a l'ebenisteria i decoració de fusta.

Fa uns anys estaven especialitzats en realitzar bufadors per les estufes i llars de foc. S’han anat reinventant i en els últims anys han trobat un nínxol de mercat especialitzat amb les urnes per les cendres. Treballen per varies funeràries en el sector animal i humà.

El local està ubicat en una zona mixta industrial/residencial, molt ben comunicat amb les principals carreteres de la comarca, disposa d’accés per a vehicles i zona de càrrega i descàrrega. La nau és de 325 m2, està distribuïda en zona de taller, despatx, serveis i vestidors.

La cessió inclou: fons de comerç, mobiliari, eines i maquinària (serra de cinta, tupí, màquina combinada de fusteria, premsa de plats manuals, ingletadora de xapar cantons en calent, màquina CNC, polidora, serra escairadora), vehicle d’empresa, instal·lacions i estocs a valorar en el moment de la cessió.

Hi ha també la possibilitat de la compra de la nau

Detall de l'empresa

Forma jurídica
Empresa Individual (EI)
Preu de cessió aproximat:
50.000 € - 75.000 €
Motiu de cessió:
Jubilació
Any d'inici de l'activitat:
1980
Nombre de socis:
1
Nombre de treballadors:
1
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
Facturació últim any fiscal:
162.600,00 €
Local en propietat?
Propietat
Superfície del local (m2):
325,00

Sector i activitat

Activitat principal
Indústria - Fusta

Localització

Barcelona - Manlleu

Fotografies

Gestionat per

Ajuntament de Manlleu
Imprimir