Cedir: Es busca soci inversor per a la construcció d'una nova sala d'escalada

Núm. Projecte: PC13132

Projecte d'apertura d'una nova sala d'escalada. El centre compta amb una cartera de clients consolidada, a més de comptar amb diversos esportistes d'èlit de referència en el sector.

Els objectius d'ampliació i renovació de les instal·lacions són els següents:
- Ampliar l’oferta amb les noves línies de serveis específicament dedicats a la franja d’edat infantil i juvenil gràcies a la construcció d’una àrea d’escalada de disseny i ús exclusiu per a ells.
- Oferir la possibilitat de celebrar aniversaris, que seran una part important de la facturació de l’empresa, seguint el model de les altres sales de la franquícia.
- Ampliar la nostra borsa de clients amb quota mensual, que proporciona l’estabilitat en termes de rendibilitat econòmica.
- Augmentar les entrades diàries amb les quals es genera un marge del 100%.
- Ampliar l’oferta del bar amb serveis de restauració per a reforçar el concepte d’un centre social en tots els seus aspectes.
- Actualitzar les nostres instal•lacions amb parets d’escalada de disseny modern i atractiu, segon el model de les noves sales d’escalada de Vilanova i La Geltrú i Torrejón.
- Tenir la possibilitat d’allotjar competicions nacionals i internacionals, que augmentaran el prestigi i la visibilitat de la nostra sala.
- Consolidar l’organització periòdica d’esdeveniments esportius, lúdics i musicals per a reforçar la relació amb els nostres socis usuaris i atraure a nous.

L’empresa està franquiciada amb una marca líder en el sector (actualment la primera en Europa i la segona en l’àmbit mundial) i en constant creixement. La mateixa va guanyar el premi “Mediterráneo Excelente 2018” on va rebre el premio a “Franquícia en expansió”.

Des de llavors, continua amb la seva trajectòria i aquest mateix any passarà dels actuals 11 a 15 centres en el territori espanyol i per al pròxim any està prevista la internacionalització de la marca amb l’obertura de nous centres en els Estats Units i en la Xina.

Detall de l'empresa

Forma jurídica
Societat Limitada (SL)
Preu de cessió aproximat:
75.000 € - 100.000 €
Motiu de cessió:
Any de constitució:
2014
Nombre de socis:
4
Nombre de treballadors:
4
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
No
Facturació últim any fiscal:
192.000,00 €
Local en propietat?
Lloguer
Condicions del contracte de lloguer:
2000

Sector i activitat

Activitat principal
Serveis - Gimnàs i wellness

Localització

Barcelona - Granollers

Fotografies

Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada
Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada

Gestionat per

Ajuntament de Granollers
Imprimir