Cedir: Parada de mercat de venda d’aviram

Núm. Projecte: PC14979

Es cedeix parada de mercat dedicada a la venda d'aviram (Pollastre, gall d'indi, guatlles, etc.) i conill. Ofereix el servei de venda de carn al tall, i elaboració de productes a l'ast i/o cuinats de màxima qualitat. Així mateix es venen mi-cuits, patés, altres derivats de l’ànec i ous de tota mena.

A més, aquest negoci està especialitzat en pollastres ecològics de pastura i de proximitat.

Els productes oferts estan basats en criteris de sostenibilitat i ecologia i es treballa amb proveïdors certificats, de proximitat i d'origen ecològic.

Aquest negoci també ofereix la possibilitat de fer la compra online i de fer el repartiment a domicili, amb l'ajuda de la plataforma web del mercat.

La parada es va constituir l’any 1978, per tant, es tracta d’un negoci consolidat, amb una cartera de clients fidelitzada i amb una gran rellevància dins el mercat. El motiu de la cessió es degut a que la propietat es jubila.

La parada és de lloguer i disposa de 10 m2. Tota la il·luminació està actualitzada amb llums LED. A més, hi ha un expositor frigorífic de vidre corbat i fent cantonada. Disposa de congelador i reserva frigorífica sota mostrador. El negoci té espai de reserva a la zona de càmeres frigorífiques comunitàries. El negoci disposa de màquina a l’ast de 4 espases (16 pollastres).

La cessió inclou: fons de comerç, maquinària (forn de l'ast, envasadora al buit, bascula, tisores fixes de taulell, neveres sota mostrador. Mostrador frigorífic, cantoner de 7 ml de longitud), instal·lacions (ACS, llums, LED, trifàsica), concessió administrativa compartida a la zona de cambra comunitària i estocs a valorar en el moment de la venda.

L’horari és el següent: dilluns, dimarts i dimecres de 7:30 a 14 h, dijous de 7:30h a 14h i de 17h a 20h, divendres de 8h a 20h i dissabte de 7:30 a 15h.

Detall de l'empresa

Forma jurídica
Empresa Individual (EI)
Preu de cessió aproximat:
75.000 € - 100.000 €
Motiu de cessió:
Any de constitució:
1978
Nombre de socis:
1
Nombre de treballadors:
0
Hi ha possibilitat de que els treballadors continuïn a l'empresa?
No
Facturació últim any fiscal:
213.216,51 €
Local en propietat?
No disponible

Sector i activitat

Activitat principal
Comerç - Alimentació i supermercat

Localització

Barcelona - Terrassa

Fotografies

Cliqui sobre la imatge per veure-la ampliada

Gestionat per

Ajuntament de Terrassa
Imprimir