Sol·licitud de finançament
Envia la teva sol·licitud de finançament a CaixaBank!
Ets usuari de Reempresa? Per poder derivar la teva sol·licitud, valida si ja estàs donat d'alta o omple el següent formulari:

 

*Amb l'enviament d'aquest formulari confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Fundació Privada Cecot Innovació.
Finalitat: L'atenció i gestió dels serveis que ofereix el Centre de Reempresa de Catalunya i el registre dels interessats per a la prestació de serveis del Centre de Reempresa de Catalunya, i establir i mantenir relacions comercials.
Legitimació: La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat/da; la prestació del consentiment de l'interessat/da al Centre de Reempresa de Catalunya per a l'alta en serveis de promocionals, i l'interès legítim per al desenvolupament de relacions comercials.
Destinataris: En qualitat de coresponsables del tractament, les institucions i entitats col·laboradores per tal que puguin treballar al seu favor així com les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot per a l'establiment de relacions comercials.
Drets: Podreu exercir el vostre dret d'accés, rectificació, oposició, limitació i supressió de totes les dades a rgpd@cecot.org.
Informació addicional: Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra Política de Privadesa a la nostra pàgina web.